Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Júlia Apartman és Csillag Étterem - Barcs
Cím: 7570 Barcs, Bajcsy-Zsilinszky u. 141.Email: juliaapartman@juliaapartman.hu
Web: www.juliaapartman.huTelefon: 06-30/506-9253, 06-30/929-5953, 06-82/462-313,

Bevezető

Barcs kisváros, közúti határátkelõhely a magyar-horvát határon. Az idegenforgalmi kínálattok közé tartozik, a Duna-Dráva nemzeti park , a Dráva folyó. A Dráván rendezett strand, a városban éttermek, kávézók és szórakozóhelyek várják a pihenni vágyókat. A Barcsi Gyógyfürdõ a régió legújabb és legmodernebb fürdõje, szinvonalas és szép környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak a vendégek.

Bemutatkozás

Júlia Apartman:
Az apartman a 6-os fõút mellett, a városközponttól 2-300 méterre található, a Suzuki szalonnal szemben. A kettõ - szükség esetén az átjáró ajtóval egybe is nyitható - apartmanban egyenként 4-5 fõ elhelyezésére van lehetõség. (2 db 1 személyes heverõ, 1 db 2 személyes lenyitható kanapé + pótágy). Edényzettel felszerelt, villanyfõzõlapos konyhablokk hûtõszekrénnyel, zuhanyfülkés vizesblokk, központi gázfûtés. Mindkét apartmanban LCD színes televízió. Parkolási lehetõség a ház elõtt.

Csillag Étterem:
A Csillag étterem Barcson a római katolikus templom mögötti körforgalomnál, a horvát határra vezetõ út mellett található. Mintegy 80 vendég befogadására alkalmas III. kategoriás étterem. 20 fõs különtermében üzleti tárgyalások, családi rendezvények bonyolíthatók. Konyhájára a klasszikus magyar ízek jellemzõk. Elõrendelés alapján nyárson sült malac, bárány, csirke, kacsa, nyúl és roston sült ételek is rendelhetõk.

Keresőszavak

szállás, apartman (10 fő /2 szoba), Szép kártya, önellátó, bográcsozás, grillezés, zárt parkoló, étterem, vendéglő, vendéglátás, céges-, családi-, baráti rendezvények, társadalmi események, esküvők, lakodalmak, kitelepülés, díszétkezés, nyárson sütés, kacsa, liba,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink