Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Alexandra Vadászház Ökoturisztikai és Konferencia Központ
Cím: 7555 Csokonyavisonta, hrsz. 0273.Web: www.hotelalexandra.hu
Telefon: 06-30/328-9079

Bemutatkozás

Ház:

A 2009-ben megnyílt Alexandra Vadászház az erdõ szívében, festõi környezetben várja kedves vendégeit. Az épület modern kialakítása, már elsõ pillantásra szembetûnõ. A vadászház külsõ és belsõ jegyei magában hordozzák a jelen kor építészetét és a hagyományos somogyi motívumokat egyaránt. A vadászházban megjelenõ anyagok, tömörfa bútorok igazán barátságossá és egyben elegánssá varázsolják a megpihenni vágyók számára. Szálláslehetõséget 7 kétágyas superior szobával, 2 franciaágyasA társalgó szobával és egy kétágyas+franciaágyas lakosztállyal biztosítunk a hozzánk látogatók számára. Minden szobában minibár, LCD televízió, páncélszekrény található.
A kellemes idõtöltéshez , baráti beszélgetésekhez kiváló helyszínt szolgáltat a tágas és elegáns társalgó, ahol kényelmes fotelekben fogyaszthatnak el egy jó kávét, vagy egy pohár kiváló vörösbort. A könnyed kikapcsolódást segíti a vadászházban a kártyaszoba, valamint a billiárdterem is. Egy kellemes erdei séta után a szaunában kényeztethetik magukat a felfrissülni vágyók. A vadászházban 30 fõs étterem, illetve az étteremmel egybenyitható további 40 fõ befogadására alkalmas konferenciaterem található.

Szoba:

Az Alexandra vadászház 8 db kétágyas szobával, 1 db franciaágyas és 1 db franciaágy + kétágyas lakosztállyal várja kedves vendégeit. Minden szoba saját fürdõszobával, mini bárral, televízióval, telefonnal van felszerelve.
A szobákban, a konferenciateremben, a közösségi terekben internet hozzáférést biztosítunk, így a társalgókban is, ahol elegánsan berendezett helységekben fogyaszthatnak el egy kávét, koccinthatnak kiváló minõségû borokkal.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink